Ingatlan gyorskereső

Rólunk

Miért éppen a Családi Ingatlan?

Munkatársaink széleskörű adatbázisból segítenek az Ön ingatlana gyors, korrekt áron való értékesítésében, vagy álmai ingatlana megtalálásában.

Gyakorlott, és képzett csapattagjaink a hosszú heteken, hónapokon át tartó ügyintézés terheit leveszik az Ön válláról a hiteligénylés, banki ügyintézés, a szoc.pol. – CSOK kedvezmény intézése kapcsán, illetve minden más, az ingatlanügylethez kapcsolódó ügyben, az Ön igényei szerint.

Kik vagyunk?

A Családi Ingatlan több, mint 10 éve működik sikeresen. Az egyik legnagyobb, független, magánkézben lévő ingatlaniroda Budapesten és környékén.

Cégünk karriere a válság ideje alatt is töretlenül felfelé ívelt.

Jelenleg már 7 irodával és közel 70 ingatlan referenssel dolgozunk napi szinten.

Irodáink Budapest II., III., IV., V., VI., VII., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI. kerület, valamint Óbuda, Csillaghegy, Újpest  vonzáskörzete: Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilisvörösvár, Dunakeszi, Fót, Göd, Veresegyháza, Budaörs, Törökbálint, Diósd területekkel foglalkozik aktívan.

Miért vagyunk sikeresek?

Tapasztalt üzletkötőink saját területükön rendkívül jó helyismerettel rendelkeznek, mivel többségük helyi lakos, így teljeskörűen tájékoztatják Önt mind az árakról, mind a környékről.

Kínálatunkban szerepel telek, családi ház, illetve paneltól az új építésűig minden típusú lakás.

Üzletkötőink részletesen ismerik a piaci árakat is – kérje ki véleményüket.

Hirdetéseink nem csak a nagyobb ingatlanportálokon, de különböző újságokban, hirdetési oldalakon is megjelennek. Területeinken folyamatosan szórólapokat terjesztünk, és megjelenünk a helyi eseményeken. A lehető legtöbb potenciális vásárló számára „láthatóvá” tesszük az ingatlant.

 

Ügyfeleinket odafigyelve, egyéni igényeiknek megfelelően szolgáljuk ki: az ingatlan kiválasztásától az adásvételi szerződés lebonyolításig mindent mi szervezünk, beleértve a hitelügyintézést is.

Kellemes böngészést kívánunk ingatlankínálatunkban!

Mi nem ígérgetünk, cselekszünk!

Tegyen próbára minket! Szeretjük a kihívásokat!